tr
Öz Sema Nakliyat
tr
Yaza Özel %30 İndirim
Yaza Merhaba Kampanyası: Nakliye İhtiyaçlarınızı %30 İndirimle Karşılayın!
İletişime Geç

Ardahan Şehir İçi Nakliyat

Ardahan şehir içi nakliyat, nakliye sektöründe bölgenin en iyilerindendir. Ardahan şehir içi nakliyat yük, eşya ve malzeme taşıma işlemlerinizi uygun araçlarımız ile gerçekleştiriyoruz. Taşıma hizmetlerini bünyemizde bulunan kendi araçlarımız ile profesyonel şekilde yerine ulaştırıyoruz. Alanında tecrübeli personellerimizin tespiti ile başlayan ticari faaliyetimiz ilgili yük, eşya, malzemelerinizin verdiğiniz adrese teslimi ile sona erer.

Nakliye Araçları
Taşıma sektöründe ilgili işleminin öneminin bilincinde olarak araçlarımızı hazır tutmaktayız. Ardahan şehir içi ofis taşıma hizmetimizde farklı malzeme taşıma hizmetinde farklı araçları kullanmaktayız. Taşımaya konu olan malzeme ya da eşyanın miktarına ve cinsine göre personellerimiz gerekli aracı, taşıma personelini organize ederek sizlere hizmet sunar.

Firmamız aynı zamanda Ardahan evden eve nakliyat hizmetinde de sizlerin yanındadır. Görevlilerimiz tarafından düzenli bir şekilde ambalajlanan ev eşyalarınız aynı güvende yeni adrese teslim edilir. Bu teslim ardından talebiniz doğrultusunda tüm eşyalar yerleştirilir. Beyaz eşya bağlantı kurulumları ve mobilya montajları uzman ekibimiz tarafından yapılır. Önce hizmet koşulu ile eşyalarınızın zarar göremeden yeni evinize yerleştirilmesi gerçekleştirilir.

09 Ocak 2023
220 görüntülenme

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Ziyaretçilerimiz tarafından yapılan yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZIN

Bu konu hakkındaki görüşünüzü belirtmek ister misiniz?