tr
Öz Sema Nakliyat
tr
Yaza Özel %30 İndirim
Yaza Merhaba Kampanyası: Nakliye İhtiyaçlarınızı %30 İndirimle Karşılayın!
İletişime Geç

Ardahan Şehirlerarası Nakliyat

Ardahan şehirlerarası nakliyat malzemelerin, eşyaların, yüklerin bir yerden bir yere taşınması konusunda uzman bir ekip olarak çalışıyoruz. Her türlü taşıma işlemlerini taşınan malzeme eşya niteliğin uygun olarak teslimini yapıyoruz. Güvenli bir şekilde söylediğiniz adresten teslim aldığımız eşyaların şehirlerarası ya da şehir içi fark etmeksizin talep ettiğiniz adrese teslim ediyoruz. Hizmet anlaşmamız içeriğinde taşıma yerleştirme söz konusu ise deneyimli personellerimiz yerleştirme işlemlerini de özenle yapmaktadır.

Ardahan Şehirlerarası Nakliyat İşlemleri
Ardahan şehirlerarası ofis taşıma hizmetinde ilk olarak tespit yapılır. Firma personellerimiz ilgili ofis eşyalarınızın ilk olarak miktar ve niteliklerini belirler. Sonrasında sizlere miktar ve nitelik durumuna göre bir hizmet teklifi sunar. Tekliflerimizde malzeme ve eşyalarınızın taşınmasında ambalajlanması, taşıyacak aracımızın markası modeli, taşıma tarihi gibi unsurlar da yer alır. Bu teklifin tarafınızdan onaylanması sonrasında belirlenen gün ve saatte taşıma işlemi gerçekleşir.

Ardahan şehirlerarası evden eve nakliyat işlemlerinde de ofis taşıma da olduğun gibi tespit ve teklif şeklinde ilerlenir. Tüm ev eşyalarınız kusursuz bir şekilde ambalajlanarak verdiğiniz adrese teslim edilir. Kurulum yapılacaklar çalışacak şekilde siz değerli müşterimize teslim edilir.

13 Ocak 2023
200 görüntülenme

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Ziyaretçilerimiz tarafından yapılan yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZIN

Bu konu hakkındaki görüşünüzü belirtmek ister misiniz?